dijous, 5 de febrer del 2009

Paraules de cinema
















Què seria del Cinema sense aquelles frases mítiques que han immortalitzat tantes i tantes pel·lícules? Qui no sap què amaga un "Que la força t'acompanyi" o "El meu tresor..."? O no? Si t'atreveixes a posar a prova els teus coneixements cinematogràfics tens la teua oportunitat del 16 al 25 de febrer, tot coincidint amb la 3a Setmana de Cinema en Català. Participa en el nostre concurs "Paraules de cinema". T'hi esperam!


3 comentaris:

  1. Que xulo, això de les frases de pel·lícules! Podríeu penjar-les al bloc perquè participem els que no estem al Macabich? Gràcies!!!

    ResponElimina
  2. Hola, com va? Soc en Ricardo Cano, alumne del I.E.S Macabich, està molt bé aquest blog, ya sabeu si voleu colaboració el meu e-mail es ibzpeypa@hotmail.com.

    També dir-vós que he tret un nou blog balearpc.blogspot.com que es per vendre y comprar coses a les I.Balears, m' agradaria que si teniu algun ratolí o aparell electrónic que no vulgeu fesiu el que diu al blog. Moltísimes gacies.

    ResponElimina
  3. -Hola, provarem de publicar les frases i així partiparà tothom qui vulgui. Moltes gràcies per visitar-nos!

    -Ricardo, els col·laboradors són sempre benvinguts i ben necessaris. Moltes gràcies per oferir-te!

    Si qualsevol de vosaltres vol participar-hi, amb comentaris, notícies, entrevistes, recomanacions de webs, llibres, música... té la porta oberta. Animeu-vos a fer bloc!

    ResponElimina